Ofte stillede spørgsmål

Q?Med eller uden moms?
A.

Bemærk at priser altid oplyses uden moms og levering.

Vi skriver det normalt med på tilbud i en mail men det kan smutte.

Q?Hvad er en trykklar PDF?
A.

Vi kigger selvfølgelige jeres filer igennem, men når det er filer som kommer udefra kan vi ikke stå 100% inden for det som er lavet i filen med farver og stavefejl. 

Hvad indeholder en trykklar PDF?

– Tjek at farveprofilen er CMYK og ikke RGB ( eller pantone )

– Husk at tillægge ekstra plads til beskæring ( 3 mm bleed/skærmærker )

– Fonte inkluderes i filen eller outlines

– Dokumentet/billeder er i 300 dpi

Q?Original logo?
A.

Et original logo er et logo som er lavet i Vektor grafik og kan gemmes i pdf / eps / ai .

Vektorgrafik (også kaldet vektorformer eller vektorobjekter) består af linjer og kurver, der er defineret af matematiske objekter, som kaldes vektorer, og som beskriver et billede i henhold til dets geometriske egenskaber.

Du kan frit flytte eller redigere vektorgrafik uden tab af detaljer eller klarhed, da den er uafhængig af opløsningen. Den bevarer skarpe kanter, når størrelsen ændres, når den udskrives til en PostScript-printer, gemmes i en PDF-fil eller importeres i et vektorbaseret grafikprogram. Vektorgrafik er derfor det bedste valg til illustrationer, f.eks. logoer, der skal bruges i forskellige størrelser og forskellige outputmedier.

Selve programmerne der håndterer dem er  f. eks. Adobe illustrator og Corel DRAW.

Og ikke et jpg – tif – gif billede i pixel.

Q?Faste priser?
A.

Det er super svært at give en fast pris på mange ting for det er mange gange forskelligt det som kunderne komme med, for nogen har logo men så er det ikke en original fil eller vi skal bruge meget mere tid på at starte en ting op så der for laver vi altid en pris som passer til det kunden kommer med.